به گزارش سرویس استان های مرکز خبرحوزه، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری طی سخنانی در مراسم آغاز سال جدید تحصیلی حوزه علمیه مروی تهران و مدارس تابعه آن با اشاره به مطلب فوق، ابراز داشت: حوزههای خاستگاه انقلاب اسلامی هستند و طلاب و روحانیون با حضور فعال و هوشیارانه در میدان، اجازه نمیدهند کوچکترین انحرافی در مسیر انقلاب پدید آید.
وی همچنین با اشاره به اخلاص و از خود گذشتگی روحانیت در دفاع از آرمانهای انقلاب اسلامی، گفت: رهبر معظم انقلاب امروز به عنوان سکاندار کشتی انقلاب و دیدهبان همیشه بیدار نظام، حقیقتا خدمات بزرگی را به حوزههای علمیه ارائه نموده اند.
معاون جامعه و روحانیت جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ادامه داد: ایشان همواره در میدان مبارزه با دشمنان اسلام و دفاع از انقلاب هستند و البته در این میدان نیاز به سربازانی فداکار و مخلص دارند و چه سربازانی فداکارتر از روحانیت که در تمام عرصهها آنچه داشتهاند را در طبق اخلاص قرار دادهاند.
امام جمعه قم همچنین لزوم توجه به تهاجم فرهنگی دشمن را به طلاب گوشزد کرده و یادآور شد: شرایط امروز جامعه ما در فضای داخلی و بیرونی سخت است و دشمن با بهرهگیری از ابزارهایی چون ماهواره، اینترنت و تبلیغات گسترده ، میدان جنگ را به خانههای ما آورده و این امر تکلیف و وظیفه روحانیون و طلاب را سنگینتر از هر زمانی کرده است.
وی اضافه کرد: روحانیت همانگونه که در عرصه جنگ تحمیلی و دفاع مقدس احساس وظیفه کرد و نسبت به سایر اقشار جامعه تعداد شهدای بیشتری را تقدیم اسلام و انقلاب نمود، در شرایط فعلی نیز در برخورد با ناهنجاریها و بیبندو باریهای جامعه، طلاب باید حضوری فعال، جدی و توام با ترویج اخلاق و رفتار اسلامی داشته باشند تا ارزشهای اسلامی و الهی در کشور حفظ شود.
آیت الله حسینی بوشهری در بخش دیگری از سخنان خود، انقلاب اسلامی ایران را در عصر حاضر منحصر به فرد و کانون بیداری برای امت اسلامی خواند و تصریح کرد: بعد از عصر امیرالمومنین (ع) جنبش و حرکتی در جامعه اسلامی نبود، امامان ما یا در گوشه زندانها و یا در حالت تقیه بودند، لذا تمام سرمایههای شیعه یک جا جمع شد و در چهره حضرت امام خمینی(ره) تجلی پیدا کرد و این انقلاب به ثمر رسید بنابراین ما باید حافظ و نگهبان واقعی این انقلاب ارزشمند باشیم.
عضو شورای عالی حوزه های علمیه همچنین خطاب به طلاب تازه وارد حوزه، گفت: انسانهایی که علم خود را از فرهنگ غنی کتاب و سنت میگیرند همیشه در اعتقادات ثابت و پایدارند چرا که خمیر مایه آن از آیین الهی و کلام خداوندی است؛ بنابراین طلبهای که در حوزه علمیه بر این اساس رشد و تربیت یافته و به مراتب عالی کمال دست مییابد هرگز خدشهای در اعتقادات و مبانی فکریاش ایجاد نخواهد شد.
وی در خاتمه با ذکر روایاتی از ائمه معصومین(ع) در خصوص لزوم تلفیق علم با عمل و داشتن فضائل اخلاقی اظهار داشت: تکیه بر عقل، فهیم، بردبار، صبور و راستگو بودن در کنار مدارا با مردم و وفای به عهد از جمله تاکیدات امامان معصوم(ع) به طالبان علم و تقوی است که طلاب جوان باید به آن توجه جدی داشته باشد.